Fra NTNU til Probase

Hva var grunnen til at du søkte på deltidsjobb gjennom Probase? 
Jeg hørte om Probase gjennom min kompis Mads, som har jobbet med Probase en stund, og syntes det virket som en spennende mulighet til å anvende kunnskapen fra klasserommet i «real life»-situasjoner. Jeg likte også oppsettet med fleksibel, prosjektbasert deltidsjobb i skoleperioder, og muligheten for fulltidsjobb i feriene, som har gitt meg muligheten til å balansere skole og jobb på en god måte.

Hvilke prosjekter har vært de mest spennende så langt? 
Jeg har sammen med Mads og en annen student som heter Stian hatt prosjekter som å sette opp et API, og utvikle en stand-alone app for å gjennomføre og analysere brannrevisjoner. Noe av det kuleste med å jobbe her er at jeg får veldig mye individuelt ansvar og frihet til å finne gode løsninger, som gir meg svært god erfaring.

Kan du se for deg å jobbe i Probase også etter studiene?
Jeg kan definitivt se for meg en fremtid i Probase-teamet. Det har så langt vært et spennende, lærerikt og interessant arbeidsforhold, og det tror jeg vil fortsette fremover også.

Copyright © 2023 Probase
Webdesign: Giil Grafisk AS
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram