Tør du å ta ansvar for brannsikkerhetsstrategien?

Foto: Pixabay / Brennaktuelt

«Som brannrådgiver opplever jeg måten å håndtere brannsikkerheten på hos de forskjellige aktørene i bransjen svært forskjellig.»

Det skriver Morten Iversen Berland i Brennaktuelt. I Probase kjenner vi igjen problematikken som Morten beskriver. Det er på tide at bransjen tar tak i ansvarsfordelingen og oppfølgingen av det som faktisk blir bygget. Brannrådgiveren får sjelden (eller aldri) bekreftelse på at hans/hennes dokumenterte krav til prosjektet er oppfylt fra de andre fagområdene. Vi tror løsningen ligger i digitalisering for å komme oss vekk fra brannsikkerhetsstrategien på papir som blir henlagt i en skuff. Probase gir alle involverte parter tilgang til et heldigitalt brannsystem for strategier og samhandling.

Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan bidra med digitalisering av brannprosessen.

Les hele artikkelen hos Brennaktuelt her.

Proptech Group er satt sammen av bedrifter med spisskompetanse innen eiendom, deriblant digitalisering, verdisikring og miljø. Denne sammensetningen gjør at vi kan levere komplette verktøy for at du til enhver tid, enkelt og trygt, skal kunne ha oversikt over bygget ditt.
Copyright © 2021 Probase
Webdesign: Giil Grafisk AS
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram