December 15, 2023
Vi sikrer brannsikkerheten i dine bygg

I 2023 møtte eiendomsbransjen økonomiske utfordringer og brannhendelser. Probase understreker brannsikkerhetens betydning, tilbyr sjekklister og årlige brannrevisjoner for å forebygge katastrofer. Kontakt dem for å styrke brannsikkerheten i din eiendomsportefølje.

Les mer
December 1, 2023
Røykvarslere spiller en essensiell rolle i brannsikkerheten

Brannfaren øker om vinteren, spesielt i desember. Røykvarslere er viktige, og forsikringsselskapene lider tap på grunn av brannskader. Styret har ansvar for brannsikkerheten.

Les mer
November 25, 2023
Vintermånedene er en tid for festligheter, men også for brannfare

Vinteren, spesielt i desember øker brannrisikoen ifølge DSB-statistikk. Administrerende direktør i Norsk brannvernforening advarer mot elektrisk oppvarming og skjøteledninger. Effektive brannsikkerhets rutiner er avgjørende for eiendomsbesittere. Godt vedlikehold og effektive rutiner reduserer risikoen og sikrer bygningens beboer

Les mer
November 17, 2023
Branntragedien i Frankrike er en påminnelse for styreledere

Tragedien i øst-Frankrike er en påminnelse om at styreledere i borettslag og sameier har et ansvar for å sikre at bygningene deres er trygge mot brann. Dette inkluderer å sørge for at røykvarslere er installert og fungerer, at rømningsveier er frie for hindringer, og at brannslokkeutstyr er tilgjengelig.

Les mer
October 26, 2023
Brannsikkerhet i fokus etter storbrann i Bergen

To hus i Bergen sentrum ble totalskadet i en brann som startet på kjøkkenet til en restaurant. Brannen spredte seg raskt til ventilasjonssystemet og videre til taket. Politiet mener at brannen var forårsaket av dårlig vedlikehold av ventilasjonssystemet.

Les mer
August 17, 2023
Probase AS hjalp Hapro med å forbedre brannsikkerheten

Probase har hjulpet Hapro, en ledende elektronikkprodusent i Norge, med å forbedre brannsikkerheten i deres bygninger før et planlagt branntilsyn.

Les mer
May 11, 2021
Fra NTNU til Probase

Sondre går til daglig på integrert master i datateknologi på NTNU, men har siden i fjor høst jobbet deltid hos oss. Vi har tatt en kort prat med Sondre for å oppsummere arbeidsforholdet så langt.

Les mer
May 7, 2021
Hvorfor digitalisere branndokumentasjonen?

Larvik bibliotek ble totalskadd etter brannen vinteren 2019. KLP vant frem i retten med sitt krav om avkortning. En av de medvirkende forholdene som trekkes frem er at brannpermen i sin helhet brant opp under brannen.

Les mer
May 4, 2021
Tør du å ta ansvar for brannsikkerhetsstrategien?

Det er på tide at bransjen tar tak i ansvarsfordelingen og oppfølgingen av det som faktisk blir bygget. Vi tror løsningen ligger i digitalisering for å komme oss vekk fra brannsikkerhetsstrategien på papir som blir henlagt i en skuff.

Les mer
Copyright © 2023 Probase
Webdesign: Giil Grafisk AS
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram