May 11, 2021
Fra NTNU til Probase

Sondre går til daglig på integrert master i datateknologi på NTNU, men har siden i fjor høst jobbet deltid hos oss. Vi har tatt en kort prat med Sondre for å oppsummere arbeidsforholdet så langt.

Les mer
May 7, 2021
Hvorfor digitalisere branndokumentasjonen?

Larvik bibliotek ble totalskadd etter brannen vinteren 2019. KLP vant frem i retten med sitt krav om avkortning. En av de medvirkende forholdene som trekkes frem er at brannpermen i sin helhet brant opp under brannen.

Les mer
May 4, 2021
Tør du å ta ansvar for brannsikkerhetsstrategien?

Det er på tide at bransjen tar tak i ansvarsfordelingen og oppfølgingen av det som faktisk blir bygget. Vi tror løsningen ligger i digitalisering for å komme oss vekk fra brannsikkerhetsstrategien på papir som blir henlagt i en skuff.

Les mer
Proptech Group er satt sammen av bedrifter med spisskompetanse innen eiendom, deriblant digitalisering, verdisikring og miljø. Denne sammensetningen gjør at vi kan levere komplette verktøy for at du til enhver tid, enkelt og trygt, skal kunne ha oversikt over bygget ditt.
Copyright © 2021 Probase
Webdesign: Giil Grafisk AS
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram